Mulți aud, puțini ascultă, sau invers.
Topicul ăsta e la mișto, n-am dubii.
Parere amplificator cu lampi 6P3C-E SE
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
Acel Florin nu sunt eu.
Iulian, te rog să mă suni când poți
0724156363, dacă nu îl mai ai, l-am pus aici, nr meu de telefon numai cine nu a vrut nu l-a avut, nu este secret.
Pentru restul colegilor de forum.
Nu mi-am făcut cont pentru "războaie" sau altceva, nu o să scriu decât dacă sunt întrebat, doar citesc.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare (total 4):
- addybiru (Dum Aug 30, 2020 4:15 pm) • hpavictor (Dum Aug 30, 2020 4:26 pm) • k3nou (Dum Aug 30, 2020 7:55 pm) • Mircea (Lun Aug 31, 2020 6:01 am)
- Rating: 66.67%
- admin
- Administrator

- A apreciat de: 42 ori
- A fost apreciat de: 22 ori
Bine ai venit pe forum, poti pune si proiecte si scheme si ce crezi ca e util, nu cred ca deranjeaza pe nimeniVIOTUBEAMP scrie: Dum Aug 30, 2020 4:05 pm Pentru restul colegilor de forum.
Nu mi-am făcut cont pentru "războaie" sau altceva, nu o să scriu decât dacă sunt întrebat, doar citesc.
- VIOTUBEAMP
- Moderator

- A apreciat de: 3 ori
- A fost apreciat de: 214 ori
Mulțumesc pentru accept.
Noutăți nu am, pentru că în general lucrez ce am mai lucrat, câteva amplificatoare pe care le-am făcut de n ori, restaurări vintage, depanari, upgrade, oricum sunt sigur că le-ați văzut pe alt forum.
In ultima perioadă am lucrat o zi... două pe săptămână, restul timpului fiind alocat pescuitului și..... vânătorii.
Este ora 4 03, m-am trezit și plec la pescuit, însoțit de trei audiofili de pe un grup fb.
Noutăți nu am, pentru că în general lucrez ce am mai lucrat, câteva amplificatoare pe care le-am făcut de n ori, restaurări vintage, depanari, upgrade, oricum sunt sigur că le-ați văzut pe alt forum.
In ultima perioadă am lucrat o zi... două pe săptămână, restul timpului fiind alocat pescuitului și..... vânătorii.
Este ora 4 03, m-am trezit și plec la pescuit, însoțit de trei audiofili de pe un grup fb.
- Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare:
- addybiru (Lun Aug 31, 2020 7:32 am)
- Rating: 16.67%