Parere amplificator cu lampi 6P3C-E SE
- Florin Popa
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 0
Buna ziua...as dori sa cumpar acest amplificator pe lampi vandut de unul Catalin pe audioweb si din descriere pare unul performant: https://www.audioweb.ro/amplificator-la ... d-cu-6p3c/ .Ce parere avetzi, merita investitia??? Sa nu dau banu' degeaba.
- Iulian
- Membru

- A fost apreciat de: 20 ori
Deja a inceput vraja marii.
Ultima oară modificat Mar Sep 01, 2020 12:48 am de către Iulian, modificat 1 dată în total.
- Rating: 16.67%
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Florin Popa
- Membru

- A fost apreciat de: 0
Nu il cunosc dar mai am o varianta si anume acea de a apela la cineva sa faca transormatoarele de iesire si mil fac io. Am auzit de unu LMO sau LMD cica se pricepe si sunt mai ieftine la dansul ca ceva piese am in atelier si tuburile se gasesc
- Iulian
- Membru

- A fost apreciat de: 20 ori
Îți fac eu trafuri. Ai niște sârmă ghimpată prin casă? Asta e cea mai bună pe înalte. Combinată cu FYF , pentru joase iese beton. De boxe nu mai ai nevoie că se aud trafurile destul de tare. In loc de lămpi poți să pui becuri, e tot aia. Ieși mai ieftin decât piața, garantat.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 536 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Eu as face altceva, daca zici ca te pricepi si poti sa il faci acasa, ia o schema facuta de mai multi si verificata, se gasesc la noi pe forumuri destule si te apuci de lucru. Si ca trafuri de iesire, nu prea recomand cele DIY, eu m-am lamurit de ceva timp, poti comanda de la TME ori Indel ori Toroidy, depinde de Raa si proiectul si bugetul in care vrei sa te incadrezi. Montajul nu e musai sa-l faci pe PCB, poti sa il faci pe cose, point-to-point. Tuburi se gasesc pe grupurile de lampari pe FB sau cauti pe OLX, spor la lucru 
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 536 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Cine e Vio? Florin Popa? Nu prea cred
Forum Hobby-Electronics
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 508 ori
Eu mă numesc Victor , cunoscut în online ca fiind @hpavictor .
Contează ?
Contează ?
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex