Documentatie kituri Mullard 520
Moderator: carageae
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 535 ori
- A fost apreciat de: 206 ori
Am finalizat azi si documentatia necesara pentru cei care au achizitionat kiturile de amplificator Mullard 520; am trecut schemele electronice, listele de componente si cateva precizari. Posibil sa mai existe modificari, le voi enumera aici daca e cazul.
- Fişiere ataşate
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

Salut, ulterior convorbirii pe grup, poti sa refaci desenul cu micile corectii ca in rest pare ok; e bine sa fie aici, pentru cei care mai au placile dar inca nu au inceput cu montajul; mersi pentru contributie.22euu scrie: Mar Feb 01, 2022 10:57 am Salut @addybiru,
Am facut legaturile intre placi conform indicatiilor din documentatie.
E ok asa?
Forum Hobby-Electronics
- addybiru
- Mod global

In cursul anului vreau sa fac cateva seturi pentru varianta 2.0, proiectata anul trecut dar care nu a mai ajuns in faza de realizare practica datorita altor proiecte mai prioritare; in varianta asta am corectat cateva neajunsuri observate la prima varianta iar layout-ul e mai simetric. Tot anul trecut am proiectat si un cablaj pt 4.30, dupa schema postata pe site-ul celor de la Lundahl; si pcb-urile pt varianta respectiva tot in cursul acestui an le voi realiza, revin cu postari inainte de comenzi.
- Fişiere ataşate
-
- m520.png (355.74 KiB) Vizualizat de 1563 ori
Forum Hobby-Electronics