The best of music (1970-1990)
Moderator: carageae
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 507 ori
- Rating: 16.67%
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 90 ori
Melodia asta imi aminteste de topurile gen "One hit wonders"....formatii care au fost foarte cunoscute cu o melodie, dar putin probabil sa mai stim altceva cantat de ei...cred ca voi face un topic separat cu acest titlu, daca tot ne-am croit pe "muzici expirate" - citat din generatia tanara...
Piese ca My oh My a lui Slade, Take My Breath Away a lui Berlin si atatea altele ne-au ramas infipte in creiere, dar nici eu nu am mai gasit altceva interesant la trupele respective, chiar daca pe ansamblu nu canta rau....ah, mi-am amintit de "In Army Now" a lui Status Quo...am ascultat candva un best of al lor....nu suna deloc rau, dar tot piesa asta mi-a ramas in cap...
O alta tema interesanta ar fi legata de vocile inconfundabile din muzica pop....indiferent daca va place sau nu cum canta, e imposibil sa confunzi voci ca Olivia Newton John, Mireille Mathieu, Joe Cocker, Bonnie Tyler...
Ca sa contribui si eu cu o piesa, care imi place mult....ce ziceti de asta?
Am cu colegii dispute aprinse vis-a-vis de varianta Celine Dion....mie mi se pare o virtuozitate inutila acolo, ne-asortata cu textul piesei...
Piese ca My oh My a lui Slade, Take My Breath Away a lui Berlin si atatea altele ne-au ramas infipte in creiere, dar nici eu nu am mai gasit altceva interesant la trupele respective, chiar daca pe ansamblu nu canta rau....ah, mi-am amintit de "In Army Now" a lui Status Quo...am ascultat candva un best of al lor....nu suna deloc rau, dar tot piesa asta mi-a ramas in cap...
O alta tema interesanta ar fi legata de vocile inconfundabile din muzica pop....indiferent daca va place sau nu cum canta, e imposibil sa confunzi voci ca Olivia Newton John, Mireille Mathieu, Joe Cocker, Bonnie Tyler...
Ca sa contribui si eu cu o piesa, care imi place mult....ce ziceti de asta?
Am cu colegii dispute aprinse vis-a-vis de varianta Celine Dion....mie mi se pare o virtuozitate inutila acolo, ne-asortata cu textul piesei...