un alt fel de muzica....
Moderator: carageae
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 507 ori
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
- hpavictor
- Moderator

Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- hpavictor
- Moderator

Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex
- fluffy38
- Moderator

- A apreciat de: 21 ori
- A fost apreciat de: 31 ori
textul este total (traducere cu gogu transleit)
Întunericul mult așteptat cade
Aruncând umbre pe pereți
În ceasul amurgului sunt singur
Stând lângă șemineu, jarul muribund îmi încălzește fața
În această singurătate pașnică
Toată lumea exterioară smerită
Totul se întoarce la mine din nou
În întuneric
Ca un înger care trece prin camera mea.
Jumătate treaz și jumătate în vise
Văzând scene de mult uitate
Deci prezentul se îndreaptă spre trecut
Din când în când devin împletite, jucând jocuri în mintea mea
Ca jarul în timp ce mor
Dragostea a fost un rămas bun prelungit
Și totul se întoarce la mine în seara asta
În întuneric
Ca un înger care trece prin camera mea.
închid ochii
Și imaginile mele din amurg trec
Prea devreme
Ca un înger care trece prin camera mea
- carageae
- Mod global

- A apreciat de: 106 ori
- A fost apreciat de: 90 ori
Fain, dar parca totusi lipseste ceva....e prea faina versiunea originala, chiar daca si Sissel canta extraordinar....
Piesa asta e de pe ultimul album ABBA, The Visitors, un album pe nedrept cam ignorat....singura piesa cu succes comercial a fost "One of Us"...dar tot acolo e si melodia mea preferata de la ABBA...."I Let the Music Speak"....din perspectiva mea as zice ca e cea mai elaborata piesa a lor....cred ca albumul a fost deliberat gandit necomercial, la informatiile ce le avem acum stim ca destramarea grupului era iminenta, dar s-a facut prietenos, si membrii ABBA au pastrat legatura si dupa destramare....baietii practic au colaborat tot timpul, din 81 si pana in prezent ...
Piesa asta e oarecum atipică pentru ABBA....dar eu mi-as fi dorit sa fi facut mai multe de factura asta...
Iar a propos de piesa de mai sus, cred ca singura voce care ar fi putut scoate mai mult din piesa aia decat vocile de la ABBA era Olivia Newton John....dar nu cred sa existe o asemenea "preluare". Insa o colaborare exista, poate mai putin cunoscuta, dar a fost ceva extraordinar....vedem ce simt al umorului aveau, vedem o lectie de canto a Fridei - ar face de ras cam 90% din cantaretele actuale, dependente de playback...
Daca e cineva amator, aici e tot filmul....de unde e extras fragmentul de mai sus:
Piesa asta e de pe ultimul album ABBA, The Visitors, un album pe nedrept cam ignorat....singura piesa cu succes comercial a fost "One of Us"...dar tot acolo e si melodia mea preferata de la ABBA...."I Let the Music Speak"....din perspectiva mea as zice ca e cea mai elaborata piesa a lor....cred ca albumul a fost deliberat gandit necomercial, la informatiile ce le avem acum stim ca destramarea grupului era iminenta, dar s-a facut prietenos, si membrii ABBA au pastrat legatura si dupa destramare....baietii practic au colaborat tot timpul, din 81 si pana in prezent ...
Piesa asta e oarecum atipică pentru ABBA....dar eu mi-as fi dorit sa fi facut mai multe de factura asta...
Iar a propos de piesa de mai sus, cred ca singura voce care ar fi putut scoate mai mult din piesa aia decat vocile de la ABBA era Olivia Newton John....dar nu cred sa existe o asemenea "preluare". Insa o colaborare exista, poate mai putin cunoscuta, dar a fost ceva extraordinar....vedem ce simt al umorului aveau, vedem o lectie de canto a Fridei - ar face de ras cam 90% din cantaretele actuale, dependente de playback...
Daca e cineva amator, aici e tot filmul....de unde e extras fragmentul de mai sus:
- hpavictor
- Moderator

Audiosaurus Rex
Audiosaurus Rex