Topic introducere - prezentare membri

Alte scheme si prezentari, depanare, etc
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator
A apreciat de: 3 ori
A fost apreciat de: 213 ori

Nu postează nimeni nimic,mai repede se discută despre prețul cafelei in Coreea de Nord sau unde trăiesc muștele iarna
VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 5 ori
A fost apreciat de: 155 ori

VIOTUBEAMP scrie: Sâm Ian 10, 2026 11:09 am Nu postează nimeni nimic,
Nu stiu, asta este problema. Tineretul actual este total necalificat in domeniul tehnic. Este o tragedie nationala, nu mai avem oameni pregatiti sa produca. Invatatantul este la pamant de multa vreme, chiar din anii '80. Este necoordonat. Nu se fac ore de laborator, se preda teorie seaca.
admin
Administrator
Administrator
A apreciat de: 41 ori
A fost apreciat de: 22 ori

Ok, in cazul asta, arhivam tot ce tine de electronica si facem un forum general, in care putem discuta despre pescuit, retete culinare, stiinta si cercetare si alte cele, mai putin electronica. Putem invita si electrozugravi, sunt sigur ca forumul va prinde viata cu ei, daca tot e fara vlaga.
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 90 ori

La mulţi ani!
Chiar daca @VIOTUBEAMP are o atitudine cam negativista, e de remarcat ca e printre cei mai activi useri de aici...
Haideti sa nu descurajam si bruma de utilizatori care mai incearca sa puna cate ceva.
Da, invatamantul e la pamant, in primul rand din cauza politicului....din cate stiu s-au casat-lichidat cam toate laboratoarele de fizica si chimie de la liceele teoretice. De aia avem plin pe forumuri de alimentatoare Didactica si alte diverse chestii ce erau pe acolo. Dar de cele mai multe ori, pana la "decizia politica" dezinteresul total a fost din partea profesorilor, care preferau sa piardă vremea decât să facă ceva experimente de laborator.
Haideti sa va spun o poveste reală în acest sens, din propria "biografie":
In anul scolar 1988/1989 eu ma aflam in clasa a VIII-a la Scoala generala nr.3, Poiana Mare, Dolj. Acolo am copilărit. E o comună, una din cele mai mari din ţară, la 15 km de Calafat. Cat am fost eu in clasa a VIII-a tatal meu era directorul scolii. Cum nu ma puteam sustrage de la practica agricola, chiar daca aveam "pile", dar nici nu puteam face fata fizic la ce se cerea acolo - in zona noastra chiar munceau copiii - tata a luat decizia să mă delege să pun la punct laboratorul de fizica, aflat intr-o stare deplorabilă....proful de fizică (şi cel de franceză, altă poveste....) a fost coleg de clasă cu tata. Acum sunt in rai toti trei. Proful de fizica era mandru ca am fost singurul din cariera sa cu rezultat la olimpiada de fizica, locul 2 la judet....luasem 10 si trebuia sa merg la national, dar....eram de la tara. Asta ar fi alta poveste, in clasa a noua l-am cunoscut pe cel care a mers in locul meu si nu am fost gelos, omul chiar a mers pana la capat si din cate stiu e acum profesor universitar undeva prin Florida U.S.A. Revin:
Proful de fizica tocmai isi dadea gradul 2 si avea nevoie si de un laborator pus la punct. Eu reparam televizoare de prin clasa a cincea, asa ca eram suficient de calificat pentru a repara niste voltmetre, electromagneti si ce mai erau pe acolo. Am facut treabă bună, chiar daca din 5 aparate faceam unul bun....dar am reusit sa ii prezint profului dupa vreo 2 saptamani de stat acolo vreo 3 seturi de aparate bune si doua lazi mari de "fier vechi". La inspectia de grad a fost laudat de inspectoarea de fizica, o nesuferita dealtfel, ca fiind cel mai bine organizat laborator de fizica din judet de multi ani :) Nu am martori, dar nici nu umblu după vreo medalie....
Prin 1998, după ce am terminat facultatea de muzica la Iasi, am vrut sa vad ce a mai ramas din laboratorul ala....nu in scopuri mercantile, eram pur si simplu curios....dar cand l-am rugat pe tata, inca profesor acolo, sa ia legatura cu proful actual de fizica, raspunsul a fost ceva de genul "aaaaa, alea s-au casat de mult"....din cate am inteles nici macar nu a profitat cineva dupa ele - erau vreo 5 alimentatoare 0-24V/5A Didactica, perfect functionale, plus ceva de 0-18V/3A facute de un liceu tehnologic din sf. gheorghe, nu am mai vazut de atunci, aveau selectia tensiunii cu borne si banana ca la antena de radio. Au fost incarcate intr-o furgoneta si s-au aruncat pur si simplu la gunoi. In laboratorul de fizica au mai ramas doar niste planşe care descriau cum functioneaza aparatele (casate).
IN alta locatie, liceul teoretic, fost-agroindustrial din comună, avea un laborator de chimie foarte bine pus la punct, profesorul de acolo era directorul coordonator pe comuna si membru important in PCR. Dar chiar stia chimie....ani la rand "furam" cate o sticluta de acid azotic de 92%, prietenii ştiu pentru ce....nu, nu pentru nitroglicerină :) Aceeasi treaba, cand am cautat-o pe doamna laborantă, deja la pensie, mi-a spus ca au venit unii de la inspectorat si au "confiscat" toti reactivii periculosi - era o "damigeana" de 3L cu acid din ala bun - ca cica nu mai e "safe" sa folosesti asa ceva in scoala.

Asadar, d-le @VAX , despre ce (mai) vorbim??
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator

In domeniile tehnice .....cu cât mai mulți proști,cu atât mai bine , de ce ? Păi să fie concurență cât mai mică pe piața muncii în domeniile tehnice ,cine știe meserie câștigă bine,cine nu .... să sape șanturi sau să pună marfa pe raft in magazine .
Este părerea mea de capitalist rapace .
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator

Nu am nevoie de aprecierea nimănui.
Eu să fiu sănătos și să pot lucra cât mai mult timp ,abea aștept să vină luna martie ! Că din martie până la sfârșitul lui octombrie o să fiu greu de prins prin bunker ,pentru că începe sezonul de pescuit .
Oricum nu interesează pe nimeni ce fac sau am făcut eu ,o să închei și topicul cu ce am mai depanat ,este pierdere de timp pentru mine .
Toate forumurile din România sunt moarte,îmbălsămate și cu pomană de șapte ani !

PS
Oamenii mă știu de scandalagiu , Emanuel ,și pentru tine sunt un scandalagiu ahtiat după bani :lol:
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 90 ori

Hai să rămânem la "capitalist"....sună mai bine...de scandaluri e plină lumea politică :) Eu apreciez ce faci şi nici nu am o părere aşa de proastă despre tine cum crezi...dar nu despre părerea unora despre alţii vorbim aici. Sper să înţeleagă şi domnul profesor pe care l-am pus o zi pe stand-by. Cum doreşti...eu, aşa cum am promis voi da câteva detalii şi despre "studiile" mele de electronică.
Acestea sunt sublime dar cam lipsesc, cel puţin într-o formă academică...am fost pasionat de mic de electronică, de printr-a treia am inceput sa mesteresc tot felul de chestii tehnice, prin clasa a patra am avut un mentor, tatal unei colege de clasă, profesor de fizică, ce m-a introdus în electronică, de la el am primele noţiuni de bază.
Prin clasa a VI-a deja meşteream la televizoarele cunoscuţilor, cele pe lămpi, alea cu integrate le reparau meşterii de la cooperativa din comuna unde am copilărit, Poiana Mare. Şi de la ei am învăţat multe, treceam aproape zilnic pe la atelier, în drum spre casă după şcoală. Uneori mai primeam şi câte un "cadavru" de TV din care mai luam piese, astea au fost baza mea materială în acei ani şi de câteva ori am mai primit câte ceva de la liceul din localitate, şi acolo era un domn de fizică pasionat, care era bucuros că mai vine cineva interesat de electronică, elevii lui (liceul era agro-industrial...) nu prea erau interesaţi de nimic.
Ajuns la liceu, in 1989, am intrat iniţial la clasa de electro-tehnică la liceul "Carol I", pe atunci "Nicolae Bălcescu", spre dezamăgirea alor mei care m-ar fi vrut la mate-fizică. Aveam un maistru la orele de atelier care ne ajuta cu plăcuţe şi clorură ferică, ceva piese, scule şi ce mai avea pe acolo. Din păcate a venit revolutia si din clasa a X-a ne-au transformat in liceu teoretic şi toate clasele au devenit mate-fizică, fizică-chimie şi cred că era şi una de chimie-biologie. În liceu m-am împrietenit cu câţiva colegi pasionaţi şi ei de electronică. Din clasa a XII-a am luat brusc decizia de a renunţa la facultatea de fizică şi am intrat la conservator....mă arătau colegii cu degetul pentru că în statistica pe promoţia 1993 eu eram "alte facultăţi". Restul colegilor erau la I.S.E., drept, universitate (mate, fizică, chimie, biologie etc.)...mă rog, facultăţi cu profil real.
Ajuns la Iaşi am continuat cu electronica, tot ca amator, mai reparam diverse chestii audio pe la colegii din cămine şi am mai resuscitat câteva televizoare cu lămpi pe care unii le credeau de aruncat...mi-a mers vestea şi aşa mai făceam bani de buzunar, dar făceam fericiţi şi colegi care altfel nu şi-ar fi permis la vremea aia televizor în cameră...dar ăla din pod care trecea pe la mine devenea televizor bun.
Am crescut cu un televizor Lux-S, cel mai mare televizor românesc cu lămpi, iar din 1983 am "moştenit" de la bunicul matern şi un TV Temp 6 sovietic, pe care l-am plimbat şi la Craiova şi la Iaşi şi a funcţionat până prin anii 2000, când l-am demolat din motive de inutilitate. De la acel Temp, care avea şi o intrare externă pentru amplificator şi de la radioul Eforie am observat că lămpile alea "antice" sună mai bine decât alte agregate mai noi ce le aveam prin casă...
Deci sunt doar amator în acest domeniu, doi ani de liceu tehnic nu prea se pot considera "studii"...dar am adunat şi citit multe publicaţii şi cărţi în domeniu şi chiar dacă nu am pretenţii că ştiu prea multe în domeniul electronicii audio, slaba pregătire a unor profesionişti posesori de diplomă mă face să nu mă simt chiar aşa de neştiutor...
Cam asta e povestea mea....dacă vi s-a părut o lectură interesantă, vă învit să ne spuneţi şi povestea dumneavoastră sau măcar cum aţi ajuns să fiţi pasionaţi de electronică, indiferent dacă e la nivel de hobby sau sunteţi profesionişti.
Chiar dacă titulatura acestui forum e "Hobby-Electronics" sunt bineveniţi şi profesioniştii care ştiu mai multe ca noi şi sunt dispuşi să ne mai spună şi nouă din ce ştiu ei...
Mircea
Moderator
Moderator
A apreciat de: 287 ori
A fost apreciat de: 222 ori

VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Situatia este mult mai grava decat va imaginati.
Situatia nu e asa de grea cum o vedeti sau o traiti.
1. Nu va mai impingeti la coada la paine ca sa apucati macar una.

2. Industria reprezinta cam 20% din PIB (excluzand IT si constructiile care fiecare reprezinta cam 8%). Unde merge rau este agricultura la nici 4%. Asta e jos de tot si demonstreaza ca nu mai suntem in epoca agrara. 60% din PIB sunt serviciile.

In afara de tarile comuniste (adica saracii saracilor si cei cu dictaturi), nici o tara dezvoltata nu detine industrie de stat ca principal element din PIB. Industria este privata, nu sta statul sa dezvolte si sa finanteze fabrici si uzine.

Si s-a vazut ca statul (exemplu Romania) nu e in stare sa coordoneze si sa mentina concurentiala industria. Daca ati uitat de falimentul tehnologic de la inceputul anilor 80 (industria aia reconstruita cu banii imprumutati de la FMI), va recomand sa mai revedeti.

3. Eu cunosc multi romani care traiesc mult mai decent decat oricand. Acuma depinde si de atitudinea fiecaruia catre viata: sa fii pozitiv, sa iti cunosti limitele, sa te reformezi si sa inveti in continuu, sa nu te lasi calcat in picioare (nu te mai tine nimeni cu forta la "jegosul de patron"), sa nu visezi la cai verzi pe pereti - adica sa te intinzi cat iti permite plapuma, cum se zice. Multi sunt frustrati ca nu pot cumpara sau poseda orice are vecinul, dar putini sunt capabili sau dornici sa depuna un efort suplimentar (altfel spus sa iasa din zona de confort). Macar sa fie un intreprinzator muncitor ca Vio (acest capitalist veros, dar generos in acelasi timp - sic!).

4. In Romania ai acces la o multime de servicii pe care multi le viseaza in tari mult mai dezvoltate. Evident, asta vine cu o cheltuiala importanta de la buget (taxele romanilor + imprumuturile UE finanteaza).

S.a.m.d.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am 1. Profesorii de fizica sunt total necalificati in ce priveste partea experimentala... tot felul de ciume.
Chiar asa o fi, atunci cum de avem si olimpici, cine ii pregateste pe aia? Sunteti prea exigent si aveti anumite fixuri despre cum trebuie sa fie procesul de invatatura. Frumos limbaj folositi.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am ... orele de laboratoar de la fizica, din timpul facultatii, erau de genul "masurarea lungimii cu rigla", banale, fara aparatura serioasa.
Tot asa se facea si pe "vremurile bune", ca d-aia s-au casat in anii 90 aparate inca nescoase din cutie. Sa nu le strice studentii!
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am ... profesorii sa fie obligati sa le faca si implicit sa se ocupe de dotarea laboratoarelor.
Profesorii respecta programa, dar nu pot lucra decat cu materialul clientului. Daca studentii sunt loaze, fac si ei ce pot.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am ...Profesorii trebuie recalificati...
Sa nu li se dea jos botnita decat atunci cand au invatat sa nu mai latre 8-) . Haideti, domnule Vax, ca au trecut si ei printr-o scoala, prin examene, nu-s chiar transformati din sudori in academicieni.

NB: Scuze sudorilor de pe forum, nu a fost in sens peiorativ.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am ... Programa didactica (obligatorie) la laborator sa fie stabilita de Ministerul Educatiei, sa nu fie lasati profesorii sa faca ce vor ei (adica nimic).
Astfel ucidem din fasa creativitatea si reducem riscul sa gasim metode mai bune (optimizate) tipului de elevi, epocii cand se intampla procesul de invatamant. Centralizarea excesiva reduce orice satisfactie pedagogica si profesorii pot fi bine mersi inlocuiti de AI. Cui ii place dictatura?!
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Dotarea sa se faca centralizat, prin Ministerul Educatiei si inspectorate. Sa se dea si ceva bani pentru dotari suplimentare, la indemana profesorilor.
Stim cu totii ca pestele de la cap se impute, acolo se corupe mai usor si mult. Sa dam mai multi bani pentru corn si lapte (la furt)?
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Ceva de genul asta se face la scolile bune (particulare) din tarile dezvoltate.
Nu stiu in ce scoli private ati fost dvs, dar eu stiu de la copiii mei (unii sunt la privat, din motive de alegere de cariera). Profii sunt liberi sa isi impuna propria metodologie ca d-aia au studii pedagogice. In plus, repet, trebuie sa adaptam procesul de invatamant la tipul de studenti si la vremurile pe care le traim.

Exemplu adiacent din 3 tari europene de top (Suedia, Elvetia si Germania): scolile tehnice private (apartinand unor firme binecunoscute) unde se formeaza elevi care sa devina viitorii lor angajati. Chestia asta functioneaza si isi asigura personal loial (in primul rand), bine platit si competent (dupa nevoile firmei). Astfel, am avut ocazia sa obtin informatii reale direct de la sursa cum se zice (colegii mei de serviciu din cele 3 tari). Ma gandesc ca se intampla si in alte tari. Dar, aceeasi firma nu facea asta in Canada. Trag concluzia ca e chestie de cultura nationala, din pacate.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am ... sa nu mai avem industrie niciodata, Romania sa fie o colonie careaia i se iau resursele.
Procent industrie din PIB:
Germania - 20%
Franta - 11%
Italia - 17%
Polonia - 18%

Media UE - 16%, deci Romania la 20% are in medie mai multa industrie contribuind la PIB decat restul Europei. E adevarat, nu mai vedem cosurile de fabrici producand fum negru. Banuiesc ca asta surprinde pe cei neinformati.

In plus, azi e greu sa fii in concurenta la industria grea cu multe tari unde costa infinit mai ieftin sa produca industrie grea (plus ca ii doare la basca de poluare).
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Nu mai exista reviste de genul Tehnium, nu se mai publica carti de electronica pentru incepatori, dar si pentru avansati.
Cine mai sta sa rasfoiasca reviste si carti, cand totul e in format electronic si incape intr-un pachet de chibrit?
Documentatie se publica masiv, doar ca mediul de informare este altul. Nu mai traim in anii 70 cand salivam la aparitia une reviste plina de greseli si chestii irealizabile pentru multi.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Nu mai exista cercuri tehnice (inclusiv electronica) la Palatul Copiilor.

Nu mai exista cerere/interes, chiar daca nu vreti sa acceptati.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am Nu exista locuri de munca (fabrici) pentru cei care ar sti ceva in domeniul asta.

In 1985 se estimeaza ca industria electronica reprezenta 2-3% din procentajul industriei din PIB. In 2025 suntem la 2%. Nu foarte diferit, as zice.
VAX scrie: Vin Ian 16, 2026 7:25 am In conditiile astea pe forumuri sunt cei care au prins vechiul regim, multi pensionari.
Si pe elforum s-au rarefiat participantii, unii au murit sau sunt prea batrani si nu se simt bine.
Asa e si in biblioteci (si nu numai in Romania). Acum citim pe alte formate, ne informam din alte surse. Iar pentru chestii simple, putem gasi TONE de exemple si informatii pe internet.

Stiu ca unele persoane si-au pierdut menirea sau satisfactia de a imparti din cunostintele lor cu tineretul (posibil) interesat in vremurile actuale. Ceea ce ii poate afecta, e de inteles. Dar asa e viata, nu te poti opune evolutiei. Ca o fi buna evolutia sau nu, ramane de vazut, dar nu pare asa de rau in industrie. Ganditi-va cate chestii putem construi azi (avand acces la tot felul de componente). Eu nu am timp sa realizez cate proiecte imi propun. Strang piese, fac cablaje, si nu reusesc sa tin ritmul.

Unii parasesc forumurile cand se depaseste masura. Eu nu am mai vrut sa fiu parte dintr-o comunitate unde ura, insulta (asta a departat multi de acel forum) si propaganda au fost tolerate de catre administratorul forumului mentionat (care a fost o persoana mai mult decat decenta multi ani la rand, pana si-a bagat picioarele si a permis mitocanilor sa devina vocea acelui forum).

Eu, in timpul liber, ca sa contribui la dezvoltarea societatii (stiu ca suna pompos) m-am inscris aici (Academos Cybermentorat). E in franceza, ca asta e limba oficiala prin zona. Este o platforma electronica unde tinerii (clasele 5-12 si facultate) pun intrebari profesionistilor (eu inginer de exemplu). Intreaba ca sa descopere despre munca de o facem ca profesionisti, in ce conditii, ce trebuie sa stii sa faci/inveti, etc. Si, multi tineri sunt foarte seriosi, pun intrebari si revin cu alte intrebari (in functie de raspunsurile profesionistilor) ca sa stie ce drum sa-si aleaga in viata. E rar sa gasesti cate unul care sa fi stiut ce vrea de la varsta frageda. Ma simt mereu jenat sa le zic ca eu stiam ca o sa lucrez in electricitate de la 7 ani. Am inteles ca nu toti suntem facuti la fel. Unii au nevoie de ajutor ca sa descopere ce vor face in viata, altii stiu deja. D-aia, e gresit sa judeci pe cineva daca nu e ca tine. In fond si la urma urmei, viata nu e o carte deja scrisa, ti-o scrii singur traind-o.

Important e sa ai o atitudine buna catre viata! In ciuda greutatilor si surprizelor placute sau neplacute, e musai sa nu plangi sub drobul de sare, ci se evoluezi si tu.

Cand topicul asta s-a inceput, am postat povestea mea. In stil onest subliniind, la modul cel mai umoristic (poate cinic mai curand), greutatile vietii si cum le-am depasit. In viata am facut greseli si am invatat de la cei din jur. Important este sa inveti de toate, ca sa poti reactiona avantajos tie in mai toate situatiile grele.
Acesti utilizatori au apreciat autorul Mircea pentru postare (total 2):
hixpp02 (Sâm Ian 17, 2026 10:14 am) • hpavictor (Mar Ian 20, 2026 10:20 am)
Rating: 33.33%
Mircea
Moderator
Moderator
A apreciat de: 287 ori
A fost apreciat de: 222 ori

Pe forumuri exista cateva tipuri de membri:

1. Cei care se inscriu ca sa isi rezolve o problema anume. Se inscriu si in 5 munute dupa posteaza problema lor, cerand ajutor.

Dupa ce au primit raspuns nu ii mai vezi niciodata.

Astia sunt din categoria "utilizatorilor". Zero contributie.

PS: Daca pui textul postarii in Google, nu e rar sa vezi ca au postat acelasi lucru pe 3-4 forumuri.

2. Cei care vor sa invete sau construiesc. Rari, dar exista. Pun intrebari, fac modificarile sugerate de colegi, pun alte intrebari, iar implementeaza ceea ce li se sugereaza, etc.

Sunt genul de membri care contribuie secundar, dar real, comunitatii forumului. Si care evolueaza in timp. Membri de experienta nu se opresc sa ii ajute si pe bune e util forumului.

Exemplu colegul Marius (Dudi) de pe alt forum.

3. Cei care sunt pe forum ca sa ajute. Raspund in mod constant, posteaza cu subiect si predicat cu pertinenta profesionistului competent.

Insa, acestia devin tot mai rari, fie nu au timp, fie li se lehameste de spiritul comunitatii.

4. Cei care sunt pe forum pentru socializare. Adica pentru circ. Astia nu au nici o contributie precisa, nu exceleaza niciunde. Sunt buni sa bage batul prin gard.

Opinia mea este ca oamenii nu mai construiesc indeajuns. Se cumpara mult deja facut. D-aia utilizatorii din categoria 2 lipsesc pe mai toate forumurile. Si acestia sunt cei care creeaza animatie pe forum.

Deci, nu specialistii competenti lipsesc, ci constructorii asa cum erau in anii deceniilor trecute.
Acesti utilizatori au apreciat autorul Mircea pentru postare:
admin (Dum Ian 18, 2026 8:36 am)
Rating: 16.67%
hpavictor
Moderator
Moderator
A apreciat de: 513 ori
A fost apreciat de: 506 ori

Totul moare .
Oricum scrie in Biblie ca din viata nu scapa nimeni ... iar planul lui Dumnezeu deja se implineste chiar acum , indiferent de vointa noastra , iar timpul , materia sau eterul sunt notiuni complet abstracte , cumva conventionale ( in functie de epoca ) , dar nicidecum palpabile sau dovedibile .
Nu doresc sa jignesc pe nimeni , dar orice " proiect " are in sine o componenta esentiala , adica lantul de distributie a componentelor de la diversi furnizori , care in loc sa furnizeze un semnal de alarma si un anume timp de raspuns , utilizatorii considera acea intarziere ca fiind un sabotaj al livratorilor asiatici sau de orice fel , nefiind o intarziere a productiei sau a problemelor legate de controlul calitatii sau a unui eveniment catastrofal la o uzina , cum ar fi disparitia definitiva sau micsorarea distributiei produselor SANKEN , SANYO , FUJI , ROHM , Hitachi etc iar gestionarea lantului de aprovizionare ar trebui sa devina o prioritate de mare importanta a firmelor de productie care inteleg si se conformeaza noilor concepte din industrie .
Ei si ?
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...

Audiosaurus Rex
Scrie răspuns