Buna ziua!
Doresc sa cumpar o camera de supraveghere.
Criteriile sunt:
- conexiune 4G/wifi;
- pentru exterior (vara-iarna/fara acoperis);
- sa functioneze pe baterii/solar (nu exista posibilitatea conectarii la reteaua electrica);
- sa aibe "night vision";
- si posibil Motion Detection.
Nu am mai cumparat sau folosit pana acum si nu stiu exact la ce sa ma uit.
Prefer calitatea imaginii sa fie la o rezolutie decenta (sa pot recunoaste o persoana de la distanta de 10m) si un pret cu bun simt (max 500 RON).
Ce sfaturi imi puteti da ?
Eu am gasit:
https://www.aliexpress.com/item/3296271 ... DnjZVpwc5U
Camera video supraveghere CCTV
- Iulian
- Membru
- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
La banii aia nu ai ce sa gasesti decat produse de pe aliexpress. E putina loterie cu ele, cred ca esti constient de asta.
In cazul celeei din link.
Nu cred ca panoul solar poate incarca optim acei acumulatori 18650 in majoritatea conditiilor de lumina.
Senzorul PIR mai mult incurca decat ajuta. Va cupla camera si cand nu e cineva in raza ei.
Rezolutia e cu cantec, o interpolare sa ajunga la acei 2mega, daca or fi aia in realitate.
Temperatura ambianta de lucru e data la -10 grade. Unele camere merg si la -20 cu conditia sa nu se intrerupa alimentarea.
La suma aia nu cred ca pot sa iti recomand ceva de brand.
In cazul celeei din link.
Nu cred ca panoul solar poate incarca optim acei acumulatori 18650 in majoritatea conditiilor de lumina.
Senzorul PIR mai mult incurca decat ajuta. Va cupla camera si cand nu e cineva in raza ei.
Rezolutia e cu cantec, o interpolare sa ajunga la acei 2mega, daca or fi aia in realitate.
Temperatura ambianta de lucru e data la -10 grade. Unele camere merg si la -20 cu conditia sa nu se intrerupa alimentarea.
La suma aia nu cred ca pot sa iti recomand ceva de brand.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Iulian
- Membru
- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
Intotdeuna se pun cel putin doua camere si trebuie sa se vada una pe alta. Bine, daca vine unul cu un sac in cap, dracu il mai recunoaste.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.