Browser deștept ...

Tutoriale, proiecte si articole despre Windows si software aferent

Moderator: addybiru

VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 3 ori
A fost apreciat de: 110 ori

Ciudatenie la Windows. Am reinstalat win7/64bit si am dat comanda pentru instalare SDRplay_SDRuno_Installer_1.33 din kitul salvat anterior pe calculator. Era instalat driverul de wifi, se vedeau in lista multe routere, dar nu introdusesem parola de la routerul meu. In timpul instalarii a inceput sa descarce si sa instaleze Microsoft Visual C++ 2013. Cum a fost posibil ?
Alta ciudatenie, desi nu am dat comanda sa se instaleze Mozilla Firefox (il evit cu desavarsire), am vazut la un moment dat ca se incetinise Windows-ul. Ma uit in Uninstall a Program si vad ca Mozilla era instalat. Sa se instalat pe ascuns cand am navigat pe net ? Cand voi avea timp reinstalez din nou Windows-ul, sa verific cum merge treaba.
hixpp02
Membru
Membru
A apreciat de: 21 ori
A fost apreciat de: 21 ori

În unele kituri de programe sunt integrate acele librării care sunt necesare pentru funcționarea programului. În acest caz, acestea sunt instalate automat înaintea programului.
Cât despre Firefox, Opera, etc. dacă calculatorul nu avea acces la internet, și dvs. nu ați instalat aceste programe, de vină poate să fie tot un alt program care în kitul propriu de instalare pe lângă programul în sine mai conține și alte aplicații care se pot instala fără să vadă utilizatorul ( de ex. instalare automată în mod silențios)
Scrie răspuns