Mi-am propus sa realizez un amplificator stereo PP cu KT88 in config UL.
Deoarece inca nu m-am decis in privinta tipologiei amplificatorului am abordat doar partea de alimentare.
Transformatorul il am deja (productie romaneasca) si am incercat sa creionez o schema cat mai completa care sa cuprinda toate componentele partii de alimentare.
Inca din start tin sa precizez ca am exclus folosirea unui drosell deoarece nu i-am gasit un loc in cutie (este gata in proportie de 50%). Acest fapt a complicat putin lucrurile dar sper ca directia aleasa sa fie cea corecta.
Alt aspect la care am tinut a fost separarea partii de alimentare pentru cele doua canale (chiar daca folosesc un singur traf)
Stiu ca aveti multa experienta cu amplificatoarele cu tuburi si orice sugestie ar fi binevenita. Eu sunt la primul
Pentru elaborarea schemei m-am inspirat din colectia de scheme a lui Rod Elliott, John Lenard Burnett (http://education.lenardaudio.com) dar si din schemele "handmade" ale domnului "viotubeamp" care imi plac foarte mult.
Dupa inghetarea schemei partii de alimentare o sa postez fotografii cu restul constructiei, in etape, pana la finalizarea ei.
Daca considerati ca topicul ar trebui mutat la sectiunea "vintage" rog un moderator sa il mute acolo.
Multumesc.